Защита от къртици.

Предлагаме професионална защита от къртици в частни и търговски дворове и градини, както и в зелени площи от всякакъв характер. Извършваме както еднократна борба с къртици, така и когато се налага, предлагаме решения за периодична поддръжка за защита от тях. Ако желаете да прочетете повече за спецификите им и начина им на живот, моля посетете старницата ни къртица.

Методи за борба с къртици.

Благодарения на дългогодишният си опит в борбата с къртици в обекти, които не могат да функционират нормално поради наличието им, нашите специалисти придобиха големи Защита от къртици. Борба с къртицапознания в тази област, които умело използват за да могат да се преборят по възможно най – добрия начин с този на пръв поглед безобиден вредител.

В практиката си сме установили като най-ефективни следните два метода за борба с къртици – чрез залагане на капсули които ги унищожават или чрез напръскаване с препарат, който ги прогонва.

Първият метод, чрез капсули е по-подходящ при обекти, в които са се заселили къртици преди повече от 2-3 месеца или пък където популацията им е прекалено голяма и е нужен ударен ефект, тъй като вече са си изградили обширна мрежа от подземни тунели.

Вторият метод, чрез препарат за прогонване на къртици е по-подходящ за защита от по-малки популации от къртици или в обекти които нямат възможност да бъдат оградени с плътна ограда в земята (поне 70 см), а също и там където клиентите могат да проявят търпение поне 10 – 14 дни. Този метод също е подходящ и за целогодишна поддръжка против къртици, тъй като не изисква посещение от наш специалист. Моля вижте повече  за този метод на страницата ни препарат за къртици.

При по-проблемните обекти или такива с чести рецидиви от нападения на къртици препоръчваме за да е по ефективна защитата от тях да се комбинират и двата метода. Така ефекта ще е хем по – бърз, хем по – продължителен.

Рискове при различните методи за борба с къртици.

Метод с капсули за борба с къртици.

Нанасят се само от наш специалист и не се продават на трети лица. Не увреждат почвата и растителността, но се изисква нужната квалификация и опит за да се работи с тях. Къртичини от къртици

Имаме специализиран екип за борба с къртици с капсули, който извършва услугата на територията на цяла България. В зависимост от местоположението на обекта ви и моментната ни заетост, реагираме в рамките на един до седем работни дни след приемане на заявката за защита от къртици.

Метод с препарат за прогонване на къртици.

Нанся се собственоръчно. Продаваме го и го доставяме чрез наложен платеж до всяка една точка в старната, до два работни дни. Не уврежда почвата и растителността. Безвреден е за хора и животни. Повече вижте на старницата ни препарат за къртици.

Цени.

Ето и нашите цени за защита от къртици с описаните по-горе методи.

Цени за борба с къртици с капсули.

Минималната стойност на услугата - борба с къртици с капсули е 50.00 лв. Крайната цена зависи от квадратурата на терена подлежащ на обработка и от броя на къртичините (дупките от къртици)


Цени за борба с къртици чрез препарат.

Новата цена на един флакон от препарата за прогонване на къртици е 84 лв. без включена доставка. Срокът му за доставка на територията на страната е до два работни дни след приемане на заявката.

Защита от къртици – специфики.

Няколко неща които трябва да знаете и спазите преди да ни поръчате услугата защита от къртици:

-  Не разравяйте и не заравнявайте къртичините.
- Не наливайте вода, нафта или други течности в дупките на къртиците.
- Не тъпчете нищо в къртичините.
- Не поливайте с течности върху къртичините, а също и по самата площ, която е засегната от тях, поне 48 часа преди да ви посетим.

Важно!

За да не бъркате набезите от къртици с тези на слепите кучета е добре да знаете, че къртиците никога не оставят сами открити дупки наподобяващи дупка от полска мишка или змия. Такива дупки оставя само сляпото куче.