Защита от дървеници

Предлагаме професионална защита от дървеници в жилища и търговски обекти от всякакъв характер.Извършваме както еднократно обезпаразитяване от дървеници, така и възможност за сключване на абонаментни ДДД договори според изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ). Дейността ни е регистрирана в Министерство на здравеопазването и се осъществява предимно на територията на градовете София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас, а също и в по-близките до тях населени места.

Ухапване от дървеници - специфики.

Дървеници ухапване

През последните две години зачестиха оплакванията от ухапване от дървеници и се увеличиха повикванията от частни и търговски обекти, които се нуждаят от навременна защита от дървеници.

Самото ухапване от дървеници в някои от случаите е изключително неприятно и на пръв поглед наподобява на ухапване от комари или бълхи. Разликата е обаче, че дървениците нахапват човешкото тяло дори и около интимните места, до които комарите и бълхите трудно биха могли да проникат спирани от дрехите ни. Също така дървениците нападат само вечерно време, когато човек е заспал и ухапването от тях е доста по-различно, с по-големи пъпки, които понякога могат да бъдат и много болезнени при допир.

 

Професионално Обезпаразитяване от дървеници.

Защита от дървеници. Борба с дървеницитеВажно е да знаете, че за професионалното обезпаразитяване от дървеници е от огромно значение от колко време са се заселели в обекта, като най - добрият вариант е да се вземат мерки за защита от тях до 10 дни след първоначалната им поява.

Ако дървениците са населявали даден обект повече от 14 дни, задължително се налага да се извършат две пръскания с интервал между тях 7-10 дни. Това се прави с цел да се прекъсне по нантатъчното им размножаване и разпространяване, като така ще се обезпаразити помещението дори и от новоизлюпените малки дървеници.

Пръскане срещу дървеници – специфики.

Самото пръскане срещу дървеници на един стандартен двустаен апартамент отнема средно около 20 мин. При заявка за защита от дървеници трябва да знаете, че не е нужно да напускате помещенията за повече от 60 минути, защото използваните от нас препарати за пръскане срещу дървеници са от най-восок клас и не са канцерогенни (ракообразуващи).

Само в случаите когато в помещенията подлежащи на обезпаразитяване от дървеници има деца под 2 годишна възраст или бременни жени, превантивно се налага те да ги напуснат за около 2 часа, като преди да влязат отново в помещенията се налага да ги проветрят за около 10мин.

! Внимание:


Непосредствено преди да се извърши самото пръскане срещу дървеници  е добре да изпрахосмучете или изметете площта, която е засегната от тях. Не забравяйте когато приключите внимателно да почистите уредите които сте използвали.