Защита от плъхове.

Предлагаме професионална защита от плъхове в мазета, дворове, жилища и търговски обекти от всякакъв характер. Извършваме както еднократно борба с плъхове, така и възможност за сключване на абонаментни ДДД договори според изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ). Дейността ни е регистрирана в Министерство на здравеопзаването и се осъществява предимно на територията на градовете София, Пловдив, Стара Загора, Варна и Бургас, а също и в по-близките до тях населени места.


Борба с плъхове – специфики.

Защита от плъхове. Борба с плъховеПлъховете са най-често срещаният гризач в градските канализаци, а също по складове, мазета и други предразполагащи за развитието им места. При заявка на услугата борба с плъхове е добре да знаете, че след като заложим използваните от нас препарати трябва да изминат от 3 до 7 дни до цялостното почистване на обекта ви от плъхове. Това се дължи на факта, че плъховете са изключително интелигенти животни, които живеят в строга йерархия и успяват да се предупреждават за опасностите и заложените отрови. Заради това ние използваме само най – новите родентициди – препарати за защита от плъхове и мишки, които са от най-висок клас и умишлено са направени със забавено действие, което цели популациите от плъхове да не разберат кога и от какво са се натровили и съответно да не успеят да се предопредят по между си и така да изконсумират целият препарат. При така проведената борба с плъхове се постига максимално качествена защита от тях, като се унищожава цялата популация от плъхове, а не само няколко идивида.

Ето защо използвайки всички съвременни препарати за защита от плъхове ние гарантираме за тяхното дълготрайно отсраняване във всякакви по вид и размер обекти, незавизимо дали са частни или търговски.

Важно!
Съобразно изискванията на РИОКОЗ (ХЕИ) и личната отговорност, която носим към всеки наш клиент, ние ви молим да имате предвид, че при и след извършване на услугата борба с плъхове не трябва да се допускат хора и животни до заложените срещу плъхове препарати, макар че те са направени умишлено с горчив вкус, които да е неприятен и непоносим за хора и други животни и същевременно да е силно атрактивен само за плъховете.